ABC Design Zoom Duowagen Duowagen inclusief 2 wandelwagen zitjes

€799,90 €729,95

Deze Zoom Duowagen wordt geleverd inclusief 2 wandelwagen zitjes. Overige accessoires zijn leverbaar maar staan nog niet op onze website. Wilt u extra accessoires neem dan even contact met ons op. Dan stellen wij gelijk een mooie prijs voor u samen....Uitgebreide product informatie

  • Op voorraad (2)
  • Levertijd 5-7 dagen

Voordelen

Ik kleur je wereld

Creëer de favoriete kinderwagen voor je baby

Laat je inspireren door de kleurenpracht van de stoffen. Dankzij onze wisselsets kan je je creativiteit de vrije loop laten en je eigen favoriete kinderwagen samenstellen.

Dak Zoom

Met mij beleef je veel

Ook in de regen is het zo leuk wandelen

Het weer zit niet altijd mee. De kinderwagen helpt. Dankzij de waterafstotende stoffen mag ook de zon eens een keertje rust nemen.

Wij zorgen voor je veiligheid

Zo ben je ook bij schemering goed zichtbaar

Geniet van de vrijheid bij dag en bij nacht veilig onderweg te zijn. Dankzij de aan de kinderwagen bevestigde, goed zichtbare reflectorstrepen zijn je baby en jijzelf ook bij schemering en bij duisternis direct zichtbaar.
Wij zorgen voor je veiligheid

Zo ben je ook bij schemering goed zichtbaar

Geniet van de vrijheid bij dag en bij nacht veilig onderweg te zijn. Dankzij de aan de kinderwagen bevestigde, goed zichtbare reflectorstrepen zijn je baby en jijzelf ook bij schemering en bij duisternis direct zichtbaar.

Ik bescherm je

Perfect tegen de zon beschermd

Wandelen in de zomer is superleuk. Maar een goede bescherming tegen de sterke zon is daarbij onmisbaar. Het royale zonnedak van de kinderwagen biedt je baby altijd een schattig en veilig onderdak.

Met mij slaap je goed

Wanneer de oogjes dichtvallen, helpt de kinderwagen mee

Hoe spannend de wereld voor je baby ook is, zonder voldoende slaap kan hij niet verkend worden. In combinatie met de verstelbare rugleuning nodigt de in de hoogte verstelbare voetsteun tot indommelen uit.

Ik maak het je ouders gemakkelijk

Opdat je lieveling gemakkelijk in- en uitstappen kan

Vergeet die moeilijke handgrepen. Dankzij de gemakkelijk verwijderbare veiligheidsbeugel is het in- en uitstappen kinderspel. Bijkomend comfort voor kind en ouders zonder compromissen betreffende veiligheid.

Ik denk ook aan mama en papa

We houden ook rekening met jouw lichaamslengte

Of je nu groot of klein bent, aan een rugontlastende houding bij het voortduwen hoef je niet te verzaken. Dankzij de in de hoogte verstelbare duwgreep kan je de kinderwagen perfect aan je lichaamslengte aanpassen.

Ik geef je houvast

Gezonde houding voor je baby

Het maakt niet uit of je baby zittend en actief de wereld verkent of diep en vast slaapt. De verstelbare rugleuning zorgt voor een ergonomisch optimale en comfortabele zit- en lighouding.

Ik ontdek de wereld samen met jou

Zo heeft je baby tijdens de rit alles in de gaten

Altijd in één richting kijken kan snel saai worden. Daarom kan de volledige ziteenheid gemakkelijk onderweg worden omgedraaid. Zo kan je baby ofwel de wereld ontdekken ofwel slapen, spelen en oogcontact met jou houden.

Wij maken ons klein voor jou

Zodat je kinderwagen ook in de kleinste kofferruimte plaats vindt

Niet elke koffer biedt voldoende bergruimte om een kinderwagen mee te nemen. Al onze kinderwagens kunnen compact samengevouwen worden. Voor een nog compacter resultaat kan je de wielen van de kinderwagen gewoon verwijderen.

Ik ga met je mee op reis

Zo kan je baby altijd mee

Je wilt de auto nemen voor een trip? Neem dan het autostoeltje mee. In een handomdraai monteer je het en bouw je de kinderwagen zo in een praktisch reissysteem om.

Wij doorstaan samen elk avontuur

Zo wordt je wandelplezier door niets verstoord

Soms is een wandeling een ware hindernisloop. Slalommen in de supermarkt of survival run in de binnenstad? Voor jou geen probleem, want de zwenkwielen van je kinderwagen zorgen ook op een bochtig parcours voor een grote wendbaarheid.

Wij zijn graag met jou onderweg

Optimaal rijcomfort voor jou en je baby

Een kinderwagen voortduwen, kan lastig zijn. Niet bij ons. Dankzij de kogellagers lopen de wielen bijzonder rond en soepel. De ingebouwde wielophanging zorgt ook bij oneffenheden voor een aangenaam rijcomfort.

Ik laat de wereld voor je stilstaan

Stilstaan ja, maar alleen wanneer jij dat wilt

Tijd voor een pauze? De praktische en eenvoudig te bedienen handrem voorkomt veilig het wegrollen van de kinderwagen uit stilstand. En wanneer je verder wilt, kan de handrem terug gemakkelijk los.

Ik zorg voor je

Perfecte houvast en bescherming voor je baby

Maak je geen zorgen wanneer je kleine oogappel niet kan stilzitten. Dankzij de vijfpuntsgordel is je baby optimaal in de kinderwagen tegen eruit vallen of glijden beveiligd.

Veilig met jou onderweg

Zo is de kinderwagen altijd veilig vastgemaakt

Geen vervelend sjouwen meer. Opklappen, vastzetten, klaar. In samengeklapte toestand zorgt de transportbeveiliging ervoor dat de kinderwagen gemakkelijk, veilig en comfortabel te transporteren is.

Details

- Informatie
De vreugde over de geboorte van een tweeling of een klein broertje of zusje is onbeschrijfelijk. Maar in het dubbele babygeluk schuilen ook nieuwe uitdagingen. De rol van de kinderwagen in het gezinsleven wordt belangrijker dan ooit. De Zoom biedt u de vrijheid en fl exibiliteit die u niet meer wilt missen. Al naargelang de leeftijd van het kind kunnen zitje, wieg en autostoeltje willekeurig worden gecombineerd. Door de zwenkwielen is de Zoom wendbaar, zijn compacte design overtuigt op de kleinste ruimte en in een handomdraai verandert hij in een reis-systeem of wordt hij heel klein ingeklapt. Voor uw kinderen is de Zoom de mooiste plek om samen de wereld te ontdekken. Ze kunnen elkaar tijdens het rijden aankijken, samen lachen en naar u kijken of in hun eentje de omgeving verkennen.

Details
Aanbeveling Vanaf de geboorte
Maximumgewicht 30 kg
Kinderwagenbak Ja - als toebehoren verkrijgbaar
Compatibel met ABC Design Risus (met adapter)
ABC Design Doozy (met adapter)
Cybex Aton, Aton 2, Aton 3 (met adapter)
Maxi Cosi Citi SPS, CabrioFix, Pebble (met adapter)
Römer BABY-SAFE plus SHR II, BABY-SAFE plus II, BABY-SAFE plus (met adapter)

Afmetingen
Opgebouwd (l x b) 143 x 63 cm
Hoogte duwstang 94 - 105 cm
Opgevouwen (l x b x h) 85 x 63 x 50,5 cm
Ligvlak reiswieg (l x b) 80 x 36 cm
Zitting wandelwagenbak (l x b) 22 x 31 cm
Rugleuning wandelwagenbak (b x h) 31 x 50 cm
Totaal gewicht met sportstoel 16,1 kg
Details
Aanbeveling Vanaf de geboorte
Maximumgewicht 30 kg
Kinderwagenbak Ja - als toebehoren verkrijgbaar
Compatibel met ABC Design Risus (met adapter)
ABC Design Doozy (met adapter)
Cybex Aton, Aton 2, Aton 3 (met adapter)
Maxi Cosi Citi SPS, CabrioFix, Pebble (met adapter)
Römer BABY-SAFE plus SHR II, BABY-SAFE plus II, BABY-SAFE plus (met adapter)

Geen reviews gevonden
Uw review toevoegen
Uw review toevoegen
  • Geen producten gevonden
Gratis verzenden vanaf € 50,-