Recaro Monza Nova Seatfix

Geen producten gevonden...
ECE: II t/m III
Gewicht: 15 t/m 36 kg
Leeftijd: ca. 3 tot 12 jaar

Breng uw kind veilig in startpositie

Sportief design, uitstekende bescherming en goed doordachte functionaliteit: RECARO Monza Nova Seatfix – de veiligheidsprofessional met Sound System. De RECARO Monza Nova Seatfix is gewoonweg indrukwekkend.
Extra crashpads voor de drukverdeling, steunschuim in heup- en hoofdbereik en zijdelingse crashbescherming met ventilatie die in het geval van een zijdelingse aanrijding als energieabsorber functioneert. Vaststaande armleuningen bieden nog meer bescherming in het heupbereik bij een zijdelingse aanrijding. De RECARO Monza Nova Seatfix kan tevens in auto‘s zonder Isofix-opname worden gebruikt, door de Seatfix-connectors eenvoudigweg in de stoel te schuiven.

Uw voordelen:
+ Seatfix-technologie voor de veilige verankering van de geïntegreerde Seatfix-steunarmen in de Isofix-opnamepunten van de auto. Het kind, dat met de 3-puntsgordel van de auto beveiligd is, wordt zo minder belast bij een zijdelingse aanrijding, want het hoeft niet ook nog het gewicht van de stoel op te vangen.
+ Extra comfort door het vooruitstrevende RECARO Air Circulation System ACS voor optimale luchtcirculatie.
+ Uitmuntend zitcomfort en ergonomie door geventileerd koudschuim uit de automobielindustrie.
+ Hoofdsteun in de hoogte 11-voudig verstelbaar (met schaalverdeling) voor een optimale aanpassing.
+ RECARO Sound System: geïntegreerde luidsprekers in de hoofdsteun voor het eigen audioprogramma van het kind, inclusief praktische zak aan de stoel voor de MP3-speler.
+ Traploos in de diepte verstelbare hoofdsteun voor een veilige slaappositie van uw kind, het hoofd valt niet naar voren en blijft in het beschermende bereik van de hoofdsteun


Opties (tegen meerprijs)
  • Extra bekledingset leverbaar in de kleuren Shadow en Black
  • Zomerbekleding
  • Voetensteun
  • Recaro zonnescherm
  • Recaro Car Seat Protector 
  • Geen producten gevonden
Gratis verzenden vanaf € 50,-