Bamboo Stylus Pocket

€24,95 €8,95

Of je nu onderweg bent of op je bestemming bent aangekomen, met de Bamboo Stylus pocket kun je gedachten en ideeën gemakkelijk op het scherm noteren...Uitgebreide product informatie

  • Art#:WBAMPO
  • EAN:4949268617635
  • Op voorraad (98)
  • Op werkdagen voor 14.00 besteld, morgen in huis!

De Bamboo Stylus pocket is het kleinste lid van de Bamboo Stylus-familie, maar is daarom nog niet minder indrukwekkend dan zijn grotere broers. De pen kan in elkaar worden geschoven om in elke zak te passen. De perfecte reisgezel. En als je de pen nodig hebt, kun je deze tot de volledige lengte uitschuiven, zodat de pen prettig in je hand ligt.

Of je nu onderweg bent of op je bestemming bent aangekomen, met de Bamboo Stylus pocket kun je gedachten en ideeën gemakkelijk op het scherm noteren. Een slimme kleine connector waarmee de pendop op een standaard jack plug van een koptelefoon kan worden aangesloten, zorgt ervoor dat je de Bamboo Stylus pocket onderweg niet kwijtraakt. Een aantal decoratieve rode en blauwe kleurringen biedt een persoonlijke touch. Het elegante, hoogwaardige design maakt het plaatje compleet. En net als zijn grote broers beschikt deze kleine reus over een snel vervangbare rubberen penpunt.                  

Geen reviews gevonden
Uw review toevoegen
Uw review toevoegen
  • Geen producten gevonden
Gratis verzenden vanaf € 50,-