Menu
0
Sinds 2010 officieel Recaro en Sparco dealer
Gratis verzenden vanaf € 50,00
5 sterren in Google review
Voor 14:00 besteld? Morgen in huis

Verzenden & retourneren

Verzendkosten

Wij verzenden onze pakketen via PostNL. Indien u voor 14.00 besteld heeft u de bestelling de volgende werkdag al in huis.  Wij bezorgen ook in België, de levertijd bedraagt dan 2 werkdagen.
Wanneer u niet thuis bent, probeert de bezorger het de volgende dag nogmaals. Wanneer u beide keren niet thuis bent, nemen wij telefonisch contact met u op, bij geen reactie komt uw bestelling bij ons retour.
Uw bestelling wordt tussen 08.30 t/m 19.00 op het opgegven adres afgeleverd. 

Voor bestellingen boven de € 50,- rekenen wij geen verzendkosten.  Onder de € 50,- rekenen wij € 6,95 verzendkosten.

Standaard worden de artikelen door de bezorgen tot voorbij de voordeur afgeleverd. De koerier vraagt u tot slot de afleverbon te tekenen voor onbeschadigde ontvangst.

Afhaalmogelijkheden

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw bestelling af te halen. Dit is echter enkel op afspraak.

Afhaaltijden:

Maandag: 09:00 t/m 19:00
Dinsdag: 09:00 t/m 19:00
Woensdag: 09:00 t/m 19:00
Donderdag: 09:00 t/m 21:00
Vrijdag: 09:00 t/m 19:00
Zaterdag: 10:00 t/m 16:00 

Wilt u een afhaalafspraak maken? Dan kunt u het beste telefonisch contact met ons op te nemen. 

Bedenktermijn en heroepingsrecht

"U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 

Gevolgen van de herroeping

 

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

 

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

 

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

 

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen." Retouradres:

Boombuy.nl
Houtmankade 97 HS
1013 MT AMSTERDAM

Aanmeldingen herroepsplicht kan via ons emailadres: [email protected]

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis